Ook tijdens een verbouwing moet u goed verzekerd zijn!

Ons motto: “Doen wat je belooft”!

Huis kopen? Verbouwen? Hypotheekrente aanpassen?

Welkom bij VHP Advies

Wij hebben ervoor gekozen om de informatie zo kort en bondig mogelijk te houden. Daarom kunnen wij ons maar al te goed voorstellen dat u nog genoeg vragen over heeft na het bezoeken van onze site.

Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn dagelijks geopend van 09.00 uur tot 17.30 uur. Maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bereiken via telefoon of e-mail. Uw vragen horen wij graag.

Hypotheken

Wij zoeken naar een passende oplossing bij uw persoonlijke situatie!

lees meer

Pensioenen

Blijven leven zoals u dat gewend bent, ook na uw pensioen?

lees meer

Wat zeggen onze klanten over ons?

 Wij hebben de schade gemaild vanaf ons vakantieadres in Spanje, dezelfde dag hadden wij een mail met informatie terug! Heel prettig en geruststellend!

 NH1816 en VHP Advies zijn voor ons gezin de perfecte combinatie van uitgebreide dekkingsmogelijkheden, een fatsoenlijke premie en menselijke maat. Er is niet vaak wat loos, maar als er iets is, maken deze partijen net die ene stap meer. Chapeau!

 Gewoon een eerlijk, goed en kundig advies. Vriendelijke adviseurs en een snelle afhandeling. En dan ook nog eens tegen een keurige prijs. Mijn handtekening was snel gezet.

 Snelle en vriendelijke afhandeling van de schade. VHP is echt een meerwaarde als tussenpersoon.

 VHP staat altijd direct klaar om hulp te bieden! Er wordt goed uitleg gegeven over wat te doen en hoe dit te doen. De klantgerichtheid staat bij hen voorop heb ik weer eens gemerkt.

 Zeer tevreden over de dienstverlening. Edwin is deskundig, denkt mee, en komt met verrassend creatieve oplossingen.